Tuesday, May 6, 2014

CHOCOLATIERE (Electric Chocolate Melting Pot)


hohohoho... selamat datang ke dunia chocolate yer :)
Anda pencinta coklat macam saya x? suka x makan chocolate yang dicairkan pah2 celup ngan buah2an yer? saya suka sangat :)
kalo dulu kita mesti masakkan chocolate cair ke dalam periuk lapik dengan air dan macam2 lagi la caranya kan.. sebab itu kos paling murah.. dulu periuk khas untuk chocolate mahal.. sekarang??
anda tidak perlu risau lagi yer...dengan electric chocolate melting pot anda akan senang cuma cairkan coklat didalam ini dan celup sahaja.. x perlu lagi yer nak susah2 seperti sebelum ini :)

Jika anda seorang yang??
  • suka makan strawberry bersalut chocolate
  • suka makan marshmallow dengan chocolate yang melimpah ruah
  • ingin memcuba membuat kek coklat or biskut chocolate
  • bagi hadiah kepada kawan2 or kaum keluarga
  • ingin digunakan di majlis hari jadi, majlis pernikahan atau sebarang majlis yang bakal diadakan
      _____________________________________________________________________________
                     marilah mencuba electric chocolate melting pot ini.. complete set kami bagi yer!!



Apa ada dalam set ni???
Product Specifications:

✔Capacity: 250g chocolate
✔Chocolate Melting Pot
✔Spatula
✔Dip rack
✔6 small moulds in different designs
✔1 large mould
✔10 Wooden chocolate fondue sticks
✔10 Plastic forks for fruits
✔Spiral fork
✔Flat chocolate making fork
✔Instruction manual & 12 recipes

coklat yang belum dimasak.. cuma masukkan sahaja ke dalam bekas ini 

sangat senang kan.. simple jer.. celup2 lepas tu terus masuk mulut


berminat whatsapp 0139322609 or email ke

 sweetladystyle87@gmail.com untuk keterangan lanjut :)



1 comment:

  1. hai

    kalau cari idea DIY yg murah & super cute boleh visit blog/ig kami
    ada paperbag, sticker, tag & card :)

    tq tuan tanah

    Our blogshop, cardbymyan.blogspot.com click >>CARDBYMYAN or instagram kami @begkertas. click >>@begkertas


    tq :)

    ReplyDelete