Tuesday, November 5, 2013

DIY Pearl Hand bouquet

assalamualaikum..

lagi 2 minggu saya nk dekat majlis saya. tp pearl handbouquet saya xtempah lg..memandangkan dah lambat sebab awal2 serius xsurvey nak tempah nie..adoii..
nak x nak kena la DIY sendri.. saya nk buat untuk theme saya time akad nikah tu soft pink.. belah lelaki tu soft purple.. ingat nk buat satu je terus combine 2 in 1.. ni sebab xcukup masa ni namanya..terpaksa la..huhuhu...

ini inspirasi saya nie..cuma nanti nk letak light pink dan soft purple bnyk2 ckit..

ni memg betul2 ikut theme kita nk ni..yeahh..

tutorial nk buat saya baca kat  SINI dan SINI.. hopefully menjadi la yer..berharap sangat2 agar ianya menjadi..saya meminta akak ofis saya tlg pintalkan sekali..heehehe..
nanti next entry saya updated lagi pasal handbouquet yer..

p/s : wish me luck yerr!!

1 comment:

  1. hai

    kalau cari idea DIY yg murah & super cute boleh visit blog/ig kami
    ada paperbag, sticker, tag & card :)

    tq tuan tanah

    Our blogshop, cardbymyan.blogspot.com click >>CARDBYMYAN or instagram kami @begkertas. click >>@begkertas


    tq :)

    ReplyDelete